Godt nyt til fans af Stålanden

Egmont udgav 4. april bogen “Stålanden Reloaded 00”, der er en samling af de første fire afsnit i serien “Stålanden på nye eventyr”. Serien har tidligere været udgivet på bladet “Stålanden på nye eventyr”, men dengang blev vi danskere snydt for de første afsnit.

Serien adskiller sig fra den klassiske Disney-tegneserie, som vi kender fra Anders And & Co. og Jumbobogen, fordi den skildrer et univers, der er dystert og mørkt. Det er på den baggrund det klassiske tema om superheltens ensomme kamp mod retfærdighedens fjender udspiller sig. Stilen og fortælleteknikken er direkte inspireret af de amerikanske superhelteserier og den japanske manga, og derfor henvender Stålanden Reloaded sig til den ældre del af børnemålgruppen samt voksne tegneseriefans.

Er du i tvivl om bogen er noget for dig, så køb Anders And & Co. i denne uge og næste uge, hvor de første to afsnit af serien følger med som tillæg. Herfra blot lutter begejstring over, at Egmont tilsyneladende er begyndt at udgive bøger igen! En anmeldelse af bogen følger snarest.

Skriv en kommentar